Schadeherstel Twello

Wie is Ferry?

ferry_schadeherstel_twello_auto_kats-4Aangenaam, mijn naam is Ferry Kats. Al ruim 12 jaar ben ik professioneel spuiter in de autobranche. Na 8 jaar voor een schadeherstelbedrijf te hebben gewerkt, heb ik in 2011 de stap genomen om zelfstandig wat op te starten. Sindsdien werk ik onder de naam Verkatst, waarbij spuiten van auto’s, maar ook andere objecten tot de dagelijkse werkzaamheden behoort. Dit word aangevuld met veel reclame bestickering op auto’s, maar ook bedrijspanden en/of winkels.

Mijn vrouw Linda werkt ook in de zaak. Zij verzorgt alle afspraken en doet de administratie. Samen staan we 200% achter ons vak en willen we niets anders dan helemaal tevreden klanten!

Advertentie

indruk_advertentie_grootIn de afgelopen editie van de Indruk hebben wij met een mooi artikel gestaan, lees deze ook eens door!